ISW Holdings Melengkapkan Fasa Pertama bagi Ladang

LAS VEGAS, July 07, 2021 (Globalrelease Wire) — melalui InvestorWire — ISW Holdings, Inc. (OTC: ISWH) (“ISW Holdings” atau “Syarikat”), sebuah syarikat pegangan pengurusan jenama global, teruja untuk mengumumkan bahawa mereka telah memuktamadkan perjanjian pembangunan pajakan tanah, yang memberikan Syarikat penggunaan penuh bagi hartanah seluas 7 ekar fasa pertama di Georgia yang disesuaikan untuk operasi perlombongan mata wang kripto, lengkap dengan akses kepada sumber tenaga yang mampu menguasakan lebih 100 MW kapasiti perlombongan mata wang kripto.

“Perjanjian ini meletakkan kami pada kedudukan untuk meningkat ke kedudukan lima teratas dalam perlombongan mata wang kripto global dari segi jumlah,” kata Presiden dan Pengerusi ISW Holdings, Alonzo Pierce. “Kami mengawal plot tanah yang ideal, untuk memulakan fasa pertama dengan akses tambahan kepada lebih 100 megawatt kuasa untuk digunakan dalam perlombongan kripto. Rakan kongsi rapat kami, Bit5ive, LLC – pembekal terbesar pengurusan kolektif perkhidmatan tenaga boleh dibaharui dan bersih dan peralatan perlombongan Amerika Utara – turut bersama kami di tapak untuk mengurus dan membangunkan operasi perlombongan. China sedang membanteras dan menutup industri perlombongan kripto domestiknya. Ini memberikan kesan yang besar kerana lebih daripada separuh perlombongan mata wang kripto dunia berada di China. Hasilnya, kami menerima banyak permintaan daripada firma perlombongan yang sedang giat mencari lokasi baharu. Kini kami mempunyai kelengkapan untuk mengendalikan perkara ini secara besar-besaran. Kami ada kuasa!”

Untuk mendapatkan butiran lanjut dan pernyataan prospektif, lihat keseluruhan pengumuman: https://ibn.fm/ISW100MWAnnouncement

Tambah Pierce lagi, “Rancangan kami adalah untuk melaksanakan perjanjian tambahan dengan beberapa syarikat perlombongan terbesar dan terkenal di dunia yang sedang mencari lokasi tambahan untuk operasi perlombongan yang diperluas. Kami sudah mula mereka bentuk dan merancang untuk kebolehskalaan tambahan ini. Setelah kami kerahkan 100 MW penuh, kami melihat jumlah kadar jalan hasil kasar yang melebihi $100 juta secara tahunan.”

Perihal ISW Holdings
ISW Holdings, Inc. (ISWH) yang berpangkalan di Nevada, ialah syarikat portfolio pelbagai yang terdiri daripada barisan perniagaan penting yang memenuhi permintaan produk kepada pengguna. Kepakaran kita terletak dalam pembangunan jenama strategik, pemudahan pertumbuhan awal, dan identiti jenama melalui proses perolehan proprietari kami. Bersama-sama, dengan rakan kongsi kami, kami ingin menyediakan struktur yang memenuhi permintaan kebolehskalaan yang besar, serta keperluan pasaran yang dijangka. Kami dapat memenuhi keperluan ini melalui pelbagai proses inovatif yang strategik. ISWH mencipta dan mengurus jenama merentasi spektrum industri yang disruptif. ISWH menggerakkan syarikat proprietari melalui tahap kritikal pembangunan pasaran, yang merangkumi pengkonsepan, strategi pasaran go-to, kejuruteraan, penyepaduan produk dan kecekapan pengedaran. Syarikat juga telah bekerjasama dengan syarikat pembangunan dan perundingan perisian yang terkenal, Bengala Technologies LLC, yang sedang membangunkan penambahbaikan ketara dalam ruang pengurusan rantai bekalan; dan, perkongsian ini mempunyai paten penting yang menunggu kelulusan sekarang.

Segmen perlombongan mata wang kripto Syarikat, yang diwujudkan dalam kerjasama dengan peneraju industri, Bit5ive LLC, dipacu oleh misi untuk melombong dengan jejak karbon sifar. Ketahui lebih lanjut di www.iswholdings.com.

Perihal Bit5ive

Bit5ive ialah peneraju dalam pusat data perlombongan mata wang kripto dengan beberapa projek yang sedang dibangunkan di Amerika Syarikat. Kejayaan Bit5ive terletak pada komitmen kepada klien, dari pelbagai industri dan profesion. Ibu pejabat korporat Bit5ive berpangkalan di Miami, Florida, dari situ Bit5ive beroperasi sebagai hab pengurusan untuk pusat data, jualan dan perkhidmatan pelanggan. Ketahui lebih lanjut di www.Bit5ive.com.

Maklumat Hubungan Syarikat:
[email protected]

Perhubungan Awam
EDM Media, LLC
https://edm.media

Komunikasi Korporat:
InvestorBrandNetwork (IBN)
Los Angeles, California
www.InvestorBrandNetwork.com
310.299.1717 Pejabat
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *