Spillersalg

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S
CVR-nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 11. juli 2021

SELSKABSMEDDELELSE NR. 10/2021

Spillersalg

Brøndby IF og den tyske Bundesliga-klub Eintracht Frankfurt har opnået enighed om et salg af Jesper Lindstrøm som sker med øjeblikkelig virkning. Brøndby IF fastholder dermed opjusteringen af årets resultat før skat, som meddelt i selskabsmeddelelse nr. 9/2021, til et overskud i niveauet 65 mio. kr. til 95 mio. kr., hvor der tidligere var forventet et overskud i niveauet 35 mio. kr. til 65 mio. kr. 

Indregnet i forventningerne til resultatet før skat for 2021 gælder følgende væsentlige forudsætninger stadig:

– At Brøndby IF i sæsonen 2021/2022 vil have en placering som nummer 3 i 3F Superligaen.
– At Brøndby IF deltager i kvartfinalerne i Sydbank Pokalen for sæsonen 2021/22.
– At kompensationsordninger fra staten fortsætter i samme omfang som Brøndby IF er pålagt restriktioner.

Brøndby IF’s resultatforventning for 2021 er fortsat behæftet med væsentlig usikkerhed. Brøndby IF er som minimum sikret Europa League gruppespil gennem sin deltagelse i Champions League playoff, men ved kvalifikation til Champions League gruppespil vil forventningerne til årets resultat opjusteres yderligere. Samtidig vil Brøndby IF i den resterende del af året fortsat være påvirket af bl.a. regeringens fortsatte restriktioner og påbud samt relaterede kompensationsordninger ift. til COVID-19 samt de sportslige præstationer.

Brøndby IF
Bestyrelsen

Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos kommunikationschef Christian Schultz på telefon 31 41 41 85.

  • FBM nr 10 2021 Brøndby IF – Spillersalg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *